Van der Werff, Schilders- en Afwerkingsbedrijf

Houtrot herstel

Langdurige inwerking van vocht kan houtrot veroorzaken. Juist in de naden en kieren is moeilijk te zien of de verflaag nog sluitend en dekkend is. Haal er bij twijfel een vakman bij! Van der Werff onderzoekt de bestaande verflagen en signaleert vroegtijdig onvolkomenheden.

Wat te doen bij houtrot

Zodra u houtrot constateert, is het zaak om een expert in te schakelen. Van der Werff heeft de kennis, vaardigheden en materialen om het aangetaste houtwerk vakkundig te herstellen.

Vaak is de schade van houtrot te beperken, mits snel en deskundig wordt ingegrepen. De plekken worden uitgefreesd tot het gezonde hout, dit wordt zorgvuldig geïmpregneerd met een 2-componenten primer. Hierna wordt de plek opgevuld, gedroogd en opgeschuurd tot een glad oppervlak. De afwerking kan met diverse verfsystemen.

  • professioneel advies gedegen productkennis
  • wanddecoratie verschillende soorten behang of vliesbehang
  • spuitwerk moderne spuittechnieken voor een perfecte afwerking

Van der Werff adviseert, repareert, herstelt oude luister, brengt nieuwe glans, verzorgt en ontzorgt. Voor al uw schilderwerk. Neem contact met ons op.

075 687 48 12

stuur ons een mail

Reparatie of vervanging?

Soms is het proces van houtrot niet meer te keren, dan moeten delen of zelfs het hele kozijn worden vervangen. Uiteraard doen wij ons uiterste best zoveel mogelijk delen te behouden want ook hierin is Van der Werff uw vertrouwde partner. Een regelmatige check van uw houtwerk bespaart u veel geld en zorgen.