Van der Werff, Schilders- en Afwerkingsbedrijf

Planmatig onderhoud

Het HuisSchilderPlan is een overeenkomst die de particuliere woningeigenaar aangaat met een erkend schildersbedrijf om het schilderwerk van de woning in perfecte staat van onderhoud te brengen én te houden. Van der Werff is Sikkens Quality Painter en daarmee uw partner in het meerjaren onderhoudsplan voor uw woning. Zorgeloos, gegarandeerd en op maat!

Geen zorgen over onderhoud

Van der Werff helpt VvE's met het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen (MJOP) door het schilderwerk, glaswerk en andere afwerkingswerkzaamheden zorgvuldig in kaart te brengen. Zo kunnen de juiste reserveringen voor klein en groot onderhoud worden vastgesteld. Ook vastgoedbeheerders en woningcorporaties profiteren van de kennis en ervaring van Van der Werff.

  • professioneel advies gedegen productkennis
  • wanddecoratie verschillende soorten behang of vliesbehang
  • spuitwerk moderne spuittechnieken voor een perfecte afwerking

Van der Werff adviseert, repareert, herstelt oude luister, brengt nieuwe glans, verzorgt en ontzorgt. Voor al uw schilderwerk. Neem contact met ons op.

075 687 48 12

stuur ons een mail

Een hoge kwaliteitsstandaard

Vereniging Hendrick de Keyser zet zich in voor het behoud van architectonisch of historisch belangrijke gebouwen en hun interieur. Deze Vereniging laat alleen ambachtslieden werken aan hun panden. Van der Werff mag zich hieronder scharen voor het schilderen en behangen van deze monumentale en aansprekende objecten. Andere opdrachtgevers, met kostbare gebouwen onder hun hoede, zoals Vereniging de Zaansche Molen en Stichting Monumenten Bezit (SMB) spreken tot de verbeelding.

Mooi, glad en glanzend schilderwerk is natuurlijk niet voorbehouden aan monumenten. Elk pand verdient een laklaag waar het water geen vat op heeft!