Van der Werff, Schilders- en Afwerkingsbedrijf

Al 40 jaar een begrip

In ruim veertig jaar tijd heeft Van der Werff in en om de Zaanstreek een uitstekende reputatie opgebouwd. Met het kleurenpalet van de Zaanse houtbouw als ultieme leerschool wist oprichter Gerrit van der Werff een vaste plek te verwerven binnen de schildersbranche. Die stevige basis wordt inmiddels door de volgende generatie Jorn & Sten van der Werff met verve ingevuld!

Het Zaanse kleurenpalet zit in het DNA

Van der Werff staat in de Zaanstreek en wijde omgeving bekend als veelzijdig en ambachtelijk schildersbedrijf. Van het in optimale staat houden van monumentale panden tot het onderhoud aan woningen en bedrijfsgebouwen, deze vakmensen vullen het met zorg en aandacht in.

neem contact op

Kwaliteitsschilderwerk voor waardebehoud

  • Vakbekwaam traditionele technieken en moderne materialen
  • VCA gekwalificeerd op de hoogte van alle veiligheidseisen.
  • transparant overzichtelijk en duidelijkheid

Een indrukwekkend portfolio

In de loop van vier decennia heeft Van der Werff een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd.

Vereniging Hendrick de Keyser De Zaansche Molen Wittebouw Amsterdam Bouwbedrijf Keuter
Stichting Monumenten Bezit Bouwbedrijf Rasch Floricultura

Van der Werff adviseert, repareert, herstelt oude luister, brengt nieuwe glans, verzorgt en ontzorgt. Voor al uw schilderwerk. Neem contact met ons op.

075 687 48 12

stuur ons een mail

Van der Werff is een erkend leerbedrijf

Van der Werff is erkend leerbedrijf en aangesloten bij ESPEQ. Jonge, beginnende schilders leren het vak via de praktische leerweg: vooral door te doen. Aan de hand van de meester(schilder) leren zij de fijne kneepjes van het vak en krijgen zij zicht op het grote geheel.