Van der Werff, Schilders- en Afwerkingsbedrijf

binnen- en buiten schilderwerk

Het schilderwerk in en aan een pand bepaalt het aanzicht en biedt bescherming. De vakschilders van Van der Werff combineren traditionele technieken met moderne materialen. Steigermateriaal, ladders en andere materialen voldoen aan de geldende veiligheidseisen. Alle medewerkers zijn vakbekwaam en VCA-erkend.

Binnenschilderwerk

Uw interieur verdient de vakschilder. Een specialist met kennis van moderne materialen en met de beschikking over de juiste middelen om superstrak werk af te leveren. Een degelijke beschermlaag voor uw hout- en stucwerk en uw woning of bedrijf heeft weer jarenlang een frisse uitstraling. Van der Werff werkt met professionele grondverf en lakken. Deze vakschilders zijn trouwens ook meesterbehangers...

  • professioneel advies gedegen productkennis
  • wanddecoratie verschillende soorten behang of vliesbehang
  • spuitwerk moderne spuittechnieken voor een perfecte afwerking

Van der Werff adviseert, repareert, herstelt oude luister, brengt nieuwe glans, verzorgt en ontzorgt. Voor al uw schilderwerk. Neem contact met ons op.

075 687 48 12

stuur ons een mail

Buitenschilderwerk

Weer en wind stellen het buitenschilderwerk danig op de proef. Brandende zon en aanhoudende regen hebben een desastreuze inwerking op het houtwerk. Met een deskundig aangebrachte bescherming, opgebouwd uit grond- en laklagen. Solide schilderwerk waarmee uw pand weer jarenlang het wisselvallige Nederlandse klimaat kan weerstaan. Tijdig onderhoud bespaart hoge vervangingskosten. Uw woning of bedrijfspand behoudt de gewenste uitstraling - en daarmee de waarde.