Wat doen wij

Of het nu uw woning, bedrijfspand of monumentaal grachtenpand betreft, voor zowel het binnen- als buitenschilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres!

Schildersbedrijf Van der Werff beperkt zich niet alleen tot het reguliere schilder- en glaszetwerk. Wij hebben daarnaast de kennis en expertise in huis voor:

  • De afwerking van wanden (behang, glasweefsels, stucwerk)
  • Plafondbehandeling
  • Houtrotreparatie
  • Het verzorgen en uitvoeren van het Sikkens HuisschilderPlan (HSP)
  • Verzorgen van steigerwerk

Ook voor al uw binnen schilderwerk bent u bij van der Werff aan het juiste adres! Laat u uw binnenwerk in de wintermaanden door ons verzorgen dan levert dat voor de particulier een korting op van €25,- per man per dag.
Voor de zakelijke markt geeft dit een korting van €12,50 per man per dag.
De actie is geldig van oktober t/m maart!

Kwaliteit en klantgericht

Wij hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en zullen daarom al in een vroeg stadium de dialoog met de klant aangaan. Dit om gezamenlijk tot een goed eindresultaat te komen.

Na het maken van een offerte op maat maken wij met u een afspraak over kleur(-advies) en aanvang van het werk. Onze vakbekwame medewerkers zullen vervolgens met zorg en aandacht uw woning of bedrijfspand opknappen.
Tijdens de werkzaamheden wordt er met u overlegd over de te volgen planning. Na afloop wordt samen met u opgeleverd en gekeken of wij voor u een onderhoudsplan kunnen verzorgen.